Behandlingsformer

KENSHŌ

Du kan booke følgende behandlingsformer hos mig:

Behandlerbilleder-Malmstrom_0002-scaled-1.jpg

Kropsterapi Session

En kropsbehandling handler først og fremmest om at komme tilbage til kroppen. Mærke hvordan du har det. Få løsnet op for spændinger, stress og mere i kontakt med undertrykte følelser & traumer.

Når spændingerne gradvist forsvinder, vil du igen mærke liv, ro og fred i din krop. En behandling hjælper dig til mere ro i sindet og giver dig en større følelse af plads og frihed i dig selv.

meditation-Breathwork-scaled-1.jpg

Breathwork Sessions

 Book en session i klinikken i Århus eller online så du kan komme af med den stress, og de fysiske og følelsesmæssige ubalancer der ligger i din krop. Mange oplever sessionerne som værende transformerende og helende, ofte med spontane spirituelle oplevelser og en efterfølgende lethed i kroppen.

Ved hjælp af specielle vejrtrækningsøvelser kan vi bearbejde både stress, angst & depression og komme i dyb kontakt med vores indre verden.

Bemærk at jeg udelukkende tilbyder Breathwork sessions som forløb af minimum 4 gange. 

 

Fascia Release

Fascia Release session

En Fascia Release behandling løsner effektivt op for bindevævet i kroppen.

Spændinger og smerter skyldes ofte at fascien er blevet opspændt omkring musklerne og dermed bliver bevægeligheden begrænset.

En Fascia Release behandling løsner via specifikke teknikker effektivt op for bindevævet i kroppen og forbedrer cirkulationen af blod, ilt og lymfe.

Meridian Terapi Kursus

Energetisk Kropsbehandling

 Er du stresset eller har du blot brug for en beroligende behandling, så er en Energetisk Kropsbehandling  behandling det du har brug for. 

Gennem meget rolige berøringer og blide stationære tryk, bliver kroppen guidet til en tilstand af ro of afslapning.

Det er en behandling der er meget beroligende for nervesystemet, og har til formål at få dig helet ned i den dybe tilstand af ro, så din krop kran hele sig selv.