Energetisk Kropsbehandling

KENSHŌ

Genopdag din krops naturlige balance!

Hvad er en Energetisk kropsbehandling?

Denne behandling er for dig der ønsker at komme helt ned i kroppen. For dig der måske har en stresset krop, har tankemylder, angst, og for dig der har brug for at blive mere forbundet med dig selv igen.

Når du booker en Energetisk kropsbehandling hos mig, kan du forvente en session præget af nærvær og ro. En stund kun for dig, hvor du kan ligge helt stille på briksen, hvor du ikke skal andet end at slappe af og mærke hvordan kroppen stille og roligt slipper det den har brug for og er klar til.

 

Sådan foregår en Energetisk Kropsbehandling

Behandlingen foregår ved at du ligger fuldt påklædt på en briks, mens jeg ligger mine hænder forskellige steder på din krop hvor jeg mærker at der er behov for opmærksomhed. Det kan også være at jeg placerer mine hænder et stykke fra kroppen.

Når vi er tilstede sammen, uden nogen forventning om at noget skal ske, at noget skal ændres, flyttes eller skubbes til, skabes et helt specielt rum. Et rum for at en naturlig indre bevægelse kan opstå. I denne neutrale tilstand har kroppen og vores energi system mulighed for at selvregulere og balancere.

 

Hvordan mærkes behandlingen?

Under behandlingen vil du mærke en blid berøring på din krop. Måske vil du observere at spændinger slipper, og både følelser og minder kan dukke op undervejs.

Det er muligt at du mærker en snurren eller sitren i kroppen. Og måske mærker du blot en dyb ro og afslapning under behandlingen.

I denne tilstand vil nervesystemet afspænde og såvel kropslige og følelsesmæssige spændinger har mulighed for at slippe kroppen, når den er klar til at give slip.

Eftervirkninger af behandlingen:

Efter behandlingen kan du både opleve en træthed og lethed på samme tid. Da behandlingen renser ud i dit system, kan både svimmelhed og hovedpine forekomme, ligesom du også kan opleve at gamle skader pludselig dukker op igen. Ofte når vi oplever en tilsyneladende “forværring” af en gammel ubalance, er det netop fordi den er klar til at blive sluppet fra vores system.

Det er derfor en god idé at kunne slappe af efter en behandling, ligesom at det er godt at give dig selv nærende mad, måske en gåtur og rigeligt med vand efterfølgende. Behandlingen arbejder i dig i dagene efter, så det er gavnligt ikke at have for mange planer lige efter en behandling.

KENSHŌ

Er du klar til at booke en Energetisk Kropsbehandling?